Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@09:13:29 GMT

بازداشت عاملان قتل مجید عبدالباقی

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۴۷۸۴

بازداشت عاملان قتل مجید عبدالباقی

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از رکنا،  یک منبع آگاه از دستگیری عاملین اصلی قتل مجید عبدالباقی خبر داد، خودروی ساینا وسلاح های بکار رفته در قتل کشف وضبط شدند. خبرتکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

منبع: رکنا لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر اخبار حوادث بازداشت قاتل مجید عبدالباقی اخبار مرتبط زلزله هرمزگان خسارت جدی نداشت ۱۴۰۱/۵/۱ تصاویر تکان دهنده از لحظه انفجار موتورسوار انتحاری در کنار خودروی پلیس + فیلم ۱۴۰۱/۵/۱ زمین لرزه مردم بندرعباس را به خیابان ها کشاند ۱۴۰۱/۵/۱ شش کشته در آیداهوی آمریکا به دلیل آتش سوزی جنگل + فیلم ۱۴۰۱/۵/۱ زلزله هرمزگان تلفات جانی نداشت ۱۴۰۱/۵/۱ هنوز آماری از خسارت های زلزله در دسترس نیست ۱۴۰۱/۵/۱ آخرین ویدیو ها حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی سریعا تعیین تکلیف شود ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ ۰۹:۳۴ اگر سینوفارم زدید برای دوز یادآور واکسن خود را تغییر دهند ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ ۰۹:۰۹ سویه های جدید کرونا واکسن گریز هستند ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ ۰۹:۰۰ شوخی بامزه پشه با ویشکا آسایش در مهمونی + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ ۰۱:۲۴ توپ جام جهانی ۲۰۲۲ قطر چگونه طراحی و ساخته شده است؟ + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ ۲۳:۵۶ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۰۹:۴۲ رییس‌جمهور، وزیر کشور را مامور بررسی میدانی وضعیت سیل زدگان استهبان کرد ۰۹:۳۴ حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی سریعا تعیین تکلیف شود ۰۹:۳۰ ذوب آهن اصفهان،رکورد تولید روزانه ۹۸۰۵ تن چدن مذاب را ثبت کرد ۰۹:۱۳ پیراهن استقلال، سوغات آبی ها برای پیرلو + عکس ۰۹:۰۹ اگر سینوفارم زدید برای دوز یادآور واکسن خود را تغییر دهند ۰۹:۰۵ آگهی فروش بلوکی ۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۷۷ درصد ایران خودرو منتشر شد + سند ۰۹:۰۰ قیمت لپ تاپ اپل چند؟ (جدول مشخصات) ۰۹:۰۰ سویه های جدید کرونا واکسن گریز هستند ۰۸:۴۸ هیچ واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته ای به مردم تزریق نشده است ۰۸:۴۰ هدف درآمد سرانه ۹۲ تا ۹۹ رشد ۴۷ درصدی؛ عملکرد نزدیک به صفر! ۰۸:۳۲ ​رقابت رهبری محافظه کاران و چالش رشد اقتصاد بریتانیا ۰۸:۳۰ تمام خوردنی هایی که طبعشون سرده + فهرست غذاهای سرد و خشک ۰۸:۱۱ احتمال وقوع سیل در ۶ استان ۰۷:۳۰ ۳ شب تور کیش چقدر پول می خواهد؟ + جدول ۰۱:۴۱ چرا زنان زیبا با مردان معمولی ازدواج می کنند؟ ۰۱:۲۵ مانتوهایی که قد کوتاه نشونتون میدن ۰۱:۱۳ فال ابجد روزانه امروز یکشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۱ ۰۰:۴۴ با انتخاب یکی از این پرها در مورد آینده خود بیشتر بدانید ۰۰:۲۴ بهترین ترفندها برای کمک به خواب نوزاد در تابستان ۰۰:۰۰ وزش باد در جنوب استان تهران ۲۳:۵۶ توپ جام جهانی ۲۰۲۲ قطر چگونه طراحی و ساخته شده است؟ + فیلم ۲۳:۵۴ راهکار طب سنتی و بوعلی سینا برای درمان بی خوابی ۲۳:۳۹ تخت شدن شکم در دو هفته ۲۳:۳۴ ساخت اولین دارو برای درمان بیماری پیسی ۲۳:۲۷ تایید استعفای فرماندار اهواز؛ متاسفانه عده ای نمی خواهند دولت سیزدهم موفق باشد ۲۳:۲۰ کاربردهای جالب یخ در خانه داری و آشپزی ۲۳:۱۲ در صدور مجوز مهد کودک ها در استان ها باید دقت شود ۲۳:۰۲ دلیلی که باعث میشه یک مرد همسرش رو ترک کنه ۲۲:۴۶ آمریکا با شکست لهستان فینالیست شد ۲۲:۴۵ خطر مرگ زودرس با استفاده از داروهای سوزش معده ۲۲:۳۷ پیش بینی بارش باران و سیلاب در برخی استان ها تا پایان هفته ۲۲:۲۸ راز مشترک افرادی که عمر طولانی دارند ۲۲:۱۱ هشدار جدی به خانم ها در مورد حساسیت به ریمل ۲۲:۰۸ سردار آزمون با قرارداد ۲ ساله به استقلال پیوست ۲۲:۰۴ تریلر جان ویک ۴ منتشر شد ۲۱:۵۹ توصیه های کرونایی رییس جمهور برای ایام محرم + فیلم ۲۱:۵۲ اصول تغذیه ای در گرم ترین روزهای سال ۲۱:۲۶ هر رنگ لباس زنانه رو با چه مدل کفشی ست کنیم؟ ۲۱:۱۵ خوردن برنج دلیل عمر بالای ژاپنی هاست؟ ۲۱:۰۱ خطر باورنکردنی مصرف قرص ویتامین! ۲۰:۵۸ صدور حکم بازداشت برای امین فردین ۲۰:۵۲ چه زمانی لرزش دست ها خطرناک است؟ ۲۰:۳۶ نتایج ثبت نام وام ضروری بازنشستگان، مشخص شد ۲۰:۳۰ سایه روابط ایران و روسیه بر سر مذاکرات برجام ۲۰:۲۸ کاهش درد میگرن با یک تغییر غذایی ساده ۲۰:۱۹ ماجرای فیلم درختان خشک شده خیابان ولیعصر چیست؟ ۲۰:۱۳ سازوکار جدید تسهیلات ازدواج ابلاغ شد ۲۰:۱۲ شگرد فست فودی ها برای خشک نشدن خمیر پیتزا ۲۰:۱۱ واکنش وزارت ارشاد به خبر ممنوعیت حضور زنان در تبلیغات؛ فقط «استفاده ابزاری» از زنان ممنوع است ۱۹:۵۷ هفت خوان جدید برای قیمت گذاری کالاها اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اخبار حوادث بازداشت قاتل مجید عبدالباقی ۱۴۰۱ ۰۵ ۰۲ فیلم ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ ۵ ۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حمید سوری، استاد اپیدمیولوژی و مدرس ارشد بین المللی در این باره به چند نکته مهم اشاره کرده است و این که با وجود پذیرش مضرات احتمالی استفاده از واکسن دلایل مهم استفاده از آنها چه بوده است.

سوری با اشاره به اخبار منتشر شده طی روزهای اخیر درباره واکسن آسترازنکا به همشهری آنلاین می‌گوید: برخی خبرهای مربوط به این واکسن تایید کرده که تزریق آن امکان دارد خون را لخته و موجب کاهش پلاکت‌ها و نهایتا مشکلات قلبی عروقی در دریافت کنندگان واکسن به ویژه افراد زیر ۵۰ سال شده باشد. این اخبار در بین ایرانی‌ها هم دست به دست می‌شود و نگرانی‌هایی را رقم زده است.

او ادامه می‌دهد: شرکت بریتانیایی ‌ـ ‌سوئدی تولیدکننده واکسن با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا و موسسه سرم هند واکسن آسترازنکا را تولید کرد و این واکسن از دسامبر ۲۰۲۰ میلادی در حال انجام تحقیقات بالینی فاز 3 بوده ‌است. آکسفورد-آسترازنکا، به‌صورت 2دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود و دوز دوم هم ۶ تا ۱۲ هفته پس از دوز نخست.

به گفته این اپیدمیولوژیست، اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد عنوان شده و این اثربخشی پس از تزریق دوم به ۸۱ درصد می‌رسد.

عوارض اولیه آسترازنکا

سوری با بیان این که آسترازنکا ایمنی بالایی داشته و اثرات جانبی آن مانند درد محل تزریق، سردرد و تهوع، ناچیز است که عموماً طی یک تا چند روز، رفع می‌شوند، ادامه می‌دهد: با این وجود، اثرات جانبی نادر از جمله آنافیلاکسی هم به‌ندرت مشاهده شده‌ است. در موارد بسیار نادر، ایجاد لخته خون (ترومبوز) نیز به میزان یک مورد در هر 100هزار تزریق، مشاهده شده ‌است. در مارس ۲۰۲۱ گزارش شد که در بین ۳۴ میلیون تزریق در سراسر اتحادیه اروپا و بریتانیا ۳۷ مورد لختگی خون خطرناک ناشی از تزریق این واکسن در استفاده‌کننده‌ها روی داده‌ است.

واکسن‌هایی که در کشورمان برای مقابله با کروناویروس جدید استفاده کردیم را هم پایش نکرده‌ایم و کارآزمایی‌های انجام شده حتی برای واکسن‌هایی که در داخل کشور تولید شد، تکمیل نشد

او تاکید می‌کند: آسترازنکا از جمله اولین واکسن‌های تولید شده علیه کووید ۱۹ بود که در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد. حالا کار در بریتانیا به دادگاه کشیده شده و برخی برای این عوارض ادعای غرامت کرده‌اند. جنجال مطبوعاتی نیز به بزرگنمایی مسئله کمک کرده است. اما سؤال اینجاست که آیا این واکسن نسبت به سایر واکسن‌های کرونا، بدتر و دارای عوارض بیشتری بوده است؟

اضطراب ایجاد نکنیم

سوری با بیان این که در کارآزمایی‌های بالینی واکسن‌ها دو عامل اصلی شامل میزان اثربخشی و ایمنی اهمیت بیشتری دارد، عنوان می‌کند: مطالعات متعدد، واکسن فوق را هم از نظر اثربخشی و هم ایمنی از جمله واکسن‌های خوب دسته‌بندی کرده‌اند. از گزارش‌های ارائه شده هم مشخص شده که این عارضه لخته با افت پلاکت، در استفاده‌کنندگان این واکسن بسیار نادر و کلا ۱۸ مرگ از میان ۲۵ میلیون واکسینه‌شده ثابت شده است که به نسبت سایر واکسن‌ها به ویژه در شرایط اضطراری پاندمی وضعیت بدتری را نشان نمی‌دهد. به همین دلیل باید به تعارض منافع و رقابت‌های تجاری شرکت‌های بین‌المللی تولید واکسن توجه داشت و نباید نگرانی و اضطراب نادرست در بین کسانی که از این واکسن تزریق کرده‌اند ایجاد کرد.

او درباره تزریق این واکسن در ایران هم توضیح می‌دهد: در همان زمان اوج پاندمی و با شروع واکسیناسیون در ایران، استفاده از آسترازنکا برای افراد زیر ۵۰سال که بیشترین گروه آسیب‌پذیر از این عارضه بودند محدود و حتی ممنوع شد، به همین دلیل نگرانی زیادی برای مردم کشورمان وجود ندارد. به لحاظ علمی هم باید توجه داشت که هیچ مداخله بیولوژیک، شیمیایی و غیرایمنی صددرصدی ندارد و حتی آب هم در شرایط خاصی می‌تواند فرد را مسموم کند. مهم مقایسه اثر مفید و ضرر یا تفسیر درست از سود و زیان استفاده از هر مداخله پزشکی و بهداشتی از جمله استفاده از واکسن‌هاست. این میزان عوارض ناچیز نمی‌تواند دلیلی برای رد آن یا شکایت علیه آن باشد.

بیشتر بخوانید

واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ واکسن‌های دیگر هم پایش نشدند

مدرس ارشد بین المللی به تنوع واکسن‌های ترزیق شده در کشور هم اشاره می‌کند و می‌گوید: البته ما واکسن‌هایی که در کشورمان برای مقابله با کروناویروس جدید استفاده کردیم را هم پایش نکرده‌ایم و کارآزمایی‌های انجام شده حتی برای واکسن‌هایی که در داخل کشور تولید شد، تکمیل نشد. فازهای ۴ و ۵ کارآزمایی‌ها هم یا انجام و یا گزارش نشدند. چه بسا میزان شکست واکسن یا عدم ایمنی و عوارض جانبی آنها بسیار بیشتر از آسترازنکا باشد، لذا قضاوت ما از عوارض ناشی از اغلب واکسن‌ها از روی جهل است و نمی‌توان گفت مثلا آسترازنکا در مقایسه با واکسن‌های مصرف شده یا تولید شده داخلی بهتر یا بدتر است. ضمن آن که باید توجه داشت که استفاده از واکسن در شرایط اضطرار بوده و چرخه کامل تولید واکسن نه برای آسترازنکا و نه واکسن مشابه دیگر طی نشده است.
درست مقایسه کنیم

این استاد اپیدمیولوژی به چند نکته درباره عوارض واکسن آسترازنکا هم اشاره و عنوان می‌کند: اول این که وجود و گزارش عارضه لخته شدن خون در استفاده‌کنندگان از واکسن آسترازنکا نمی‌تواند دلیلی برای ترجیح استفاده از سایر واکسن‌های باشد. دوم آنکه معمولا در شرایط اضطراری چون چرخه و فازهای کارآزمایی‌های بالینی واکسن کامل انجام نمی‌شود، ممکن است عوارض پیش‌بینی نشده بیشتری نسبت به موارد مشابه عادی مشاهده شود.

وجود و گزارش عارضه لخته شدن خون در استفاده‌کنندگان از واکسن آسترازنکا نمی‌تواند دلیلی برای ترجیح استفاده از سایر واکسن‌های باشد

او ادامه می‌دهد: نکته سوم در دست نبودن اطلاعات عوارض ناشی از سایر واکسن‌ها به دلیل عدم انجام مطالعات کافی یا در اختیار نبودن یافته‌های مرتبط نمی‌تواند دلیلی بر بهتر بودن آن واکسن‌ها باشد و مقایسه واکسن‌ها باید در شرایط یکسان از نظر مطالعات، پیگیری‌ها و گزارش‌های معتبر علمی همه آنها باشد، چون در غیر اینصورت دچار خطا در استنتاج خواهیم شد.

سوری تاکید می‌کند: در این حوزه اولین اولویت نظام سلامت و دست‌اندرکاران بهداشت و درمان، رعایت اخلاق و حفظ منافع بیماران است و همچنین لزوم ادامه مطالعات مربوط به واکسن‌های تولیدشده و مصرف‌شده علیه کووید ۱۹ در دوران حاد اپیدمی. مساله دارای اهمیت این که پذیرش مضرات احتمالی استفاده از واکسن، منطقی‌تر و علمی‌تر از قبول مرگ‌های روزانه چندصد نفری مردم در آن شرایط بوده است.

کد خبر 849163 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا واکسن آسترازنکا خبر مهم واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • دستگیری عاملان تیراندازی در علی آباد کتول
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ ا
  • دستگیری عاملان درگیری منطقه فلاح تهران
  • قتل جوان ۲۳ ساله با چاقو در نزاع و درگیری/ عاملان قتل دستگیر شدند
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ اعلام شد
  • ترتیل صفحه 245 کلام الله مجید+ صوت
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • عاملان ربایش یسنا، کودک کلاله‌ای دستگیر شدند