Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری در جریان ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند. در بسته خبری پیش روی به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو شده و بیان دیگر ترند‌های گوگل در چهل و هشت ساعت اخیر اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»؛ در بازه زمانی مورد اشاره، مفاهیم و عباراتی چون « آمپول سفتریاکسون»، «نهضت ملی مسکن چیست؟»، «کارت واکسن دیجیتال»، «آیا اسرائیل به نطنز حمله کرده است؟»، «مستند از شما چه پنهون رئیسی» و... از مهم‌ترین موضوعاتی بود که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.

آمپول سفتریاکسون

به تازگی خبر رسیده که در استان کرمان دو بیمار به واسطه تزریق آمپول سفتریاکسون  جان خود را از دست داده اند.

همین مسئله حالا آمپول سفتریاکسون را به یکی از ترندهای مهم فضای مجازی و گوگل تبدیل کرده است و کاربران در پی یافتن اطلاعات بیشتر در این باره هستند.

در رابطه با این آمپول توضیح اینکه طی روزهای اخیر اخباری مبنی بر مرگ دو شهروند در سیرجان به دنبال تزریق آمپولی با نام «سفتریاکسون» آن هم هردو در یک درمانگاه خصوصی با فاصله زمانی چندروزه بازتاب داشته است.

 افراد جان باخته در این درمانگاه جوانی حدود ۳۶ ساله و نیز خانمی ۵۵ ساله معرفی شده‌اند. سید محمد رضوی رئیس نظام پزشکی سیرجان مرگ دو تن در درمانگاهی خصوصی را تأیید کرد.

وی ادامه داد: پس از تزریق آمپول ویتامین c و آمپول "سفتریاکسون" این دو بیمار جان خود را از دست داده‌اند.

 رضوی افزود: در پی جان باختن این دو شهروند یکی از خانواده‌ها شکایت کرده و شکایت این خانواده با حضور کارشناسان در حال بررسی است.

وی گفت: طی بخشنامه‌ای به مراکز درمانی تا اطلاع بعدی از تزریق داروی "سفتریاکسون" در تمامی مراکز درمانی به جز بیمارستان‌ها خودداری می‌شود و فقط در صورت نیاز این آمپول در بیمارستان‌ها و با نظر پزشک تزریق خواهد شد.

 بر اساس اطلاعات کسب شده پنجشنبه گذشته نیز یکی از شهروندان با هدف ایمپلنت دندان در مطب یکی از دندان پزشکان سیرجان دقایقی پس از تزریق آمپول بی حسی جان خود را از دست می‌دهد.

 در حالی که بعضی منابع غیررسمی در فضای مجازی علت فوت این شهروند را نیز تزریق آمپول گمانه زنی می‌کردند، پزشکان متولی اعلام کرده‌اند علت فوت این فرد حدود ۶۵ ساله مربوط به آمپول تزریقی نبوده بلکه این فرد دچار سکته مغزی شده است.

بر اساس گزارش‌ها فرزندان این مرحوم نیز اجازه کالبد شکافی را برای بررسی بیشتر ندادند و با پذیرفتن نظر پزشکان درباره علت مرگ، روز گذشته فرد متوفی را تشییع کردند و به خاک سپردند.

بیشتر بخوانید

هشدار وزارت بهداشت در مورد داروی سفتریاکسون (خبر سال 90) نهضت ملی مسکن چیست؟

جهش تولید مسکن، نام طرحی است که وزارت راه و شهرسازی در ابتدای دولت سیزدهم برای خانه دار کردن شهروندان فاقد مسکن در دستور کار خود قرار داد. 

ثبت‌نام متقاضیان مسکن در اجرای قانون جهش تولید مسکن از ظهر روز ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ در سامانه saman.mrud.ir آغاز شد.

انعکاس گسترده اخبار مرتبط با این طرح در رسانه های مختلف سبب شده است که این طرح نیز به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود این بحث همچنان یکی از جست و جوهای مهم و پرتکرار مردمی در گوگل و دیگر شبکه های اجتماعی است.

توضیح بیشتر در مورد طرح مورد اشاره اینکه طبق اعلام نظر مسئولان امر کسانی که در طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام کردند تمامی مزایای موجود در طرح قانون جهش تولید مسکن نیز مشمول آن‌ها نیز خواهد شد و تفاوت ماهیتی از نظر مزایا برای متقاضیان وجود ندارد و طبق زمانبندی در صورت مشارکت، پروژه‌ها، تحویل متقاضیان می‌شود.

همچنین برای این طرح شرایطی در نظر گرفته شده است که مشابه شرایط طرح مسکن ملی است و متقاضیان ضمن اثبات بومی بودن همچنین باید دارای فرم ج سبز باشند.

بیشتر بخوانید

برنامه اجرای نهضت ملی مسکن در داخل تهران کارت واکسن دیجیتال

کارت واکسن دیجیتال کارتی است که وزارت بهداشت و درمان برای افرادی که واکسیناسیون کرونا را انجام داده اند، صادر می کند تا از مزایای آن برخوردار شوند.

اخیراً خبرهایی در رسانه ها منتشر شده است که گویای این است که برخی افراد ذیل بدنه وزارت بهداشت و درمان اقدام به صدور کارت واکسن دیجیتال برای افرادی می کنند که واکسیناسیون انجام نداده اند.

این موضوع با حواشی رو به رو شده و در شبکه های اجتماعی نیز مورد توجه قرار گرفته است.

به دنبال همین مسئله سرپرست مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت- دکتر علی شریفی زارچی با بیان اینکه در روزهای اخیر برخی افراد در شبکه‌های اجتماعی، فروش کارت واکسن دیجیتال وزارت بهداشت بدون تزریق واکسن را در ازای دریافت وجه از افراد تبلیغ کرده‌اند، به رسانه ها گفت: مرکز فناوری اطلاعات وزارت بهداشت با جدیت همه‌ الگوهای احتمالی تخلف از جمله ثبت دو نوبت واکسن آسترازنکا در یک روز برای یک نفر را بررسی و فهرست کاربرانی که چنین مواردی را ثبت کرده‌اند در ابتدای هفته آینده جهت بررسی دقیق‌تر و تعیین موارد تخلف در اختیار حراست و بازرسی وزارتخانه و دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار خواهد داد.

وی اظهار کرد: همچنین دسترسی ثبت واکسن محدود و منحصر به کادر رسمی بهداشت خواهد شد.

شریفی زارچی تصریح کرد: در تمام مواردی که تخلف محرز شود ضمن ابطال دائمی کارت واکسن دیجیتال، کاربر متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.

بیشتر بخوانید

صدور کارت واکسن دیجیتال به زبان فارسی و انگلیسی آیا اسرائیل به نطنز حمله کرده است؟

روز گذشته صدایی مهیب در نزدیکی سایت هسته ای شهید احمدی روشن در نطنز شنیده شد که نگرانی هایی را به همراه داشت. این موضوع سوال آیا اسرائیل به نطنز حمله کرده است؟ را به ترند گوگل تبدیل کرد. 

جزئیات این حادثه حاکی از آن بود که دیشب ساعت ۲۰ و ۱۵ دقیقه صدای انفجاری مهیب در آسمان بادرود از توابع شهرستان نطنز و در فاصله نزدیک به ۲۰ کیلومتر مجتمع شهید احمدی روشن شنیده شد.

یک شاهد عینی شنبه شب به ایرنا گفته که مردم بادرود این صدا را به همراه نوری که نشان از انفجار یک شی در آسمان این شهر بود مشاهده کرده‌اند.

همچنین «فارس» به نقل از منابع آگاه در این باره نوشت: این شلیک با هدف آزمایش واکنش سریع سامانه‌های پدافندی مستقر در منطقه و بر اساس برنامه زمان‌بندی شده تمرینات سامانه‌های پدافندی برای دفاع در برابر تهاجم احتمالی بوده است.

این موشک پدافندی با هدایت سایت پدافند هوایی مستقر در منطقه در آسمان منفجر شده است.

فرمانده پدافند هوایی منطقه نطنز نیز در این باره اعلام کرد: ساعتی پیش برای ارزیابی آمادگی میدانی، یکی از سامانه‌های موشکی منطقه آزمایش شد و جای هیچ گونه نگرانی نیست. این مقام امنیتی افزود: برای ارزیابی سامانه‌های مستقر در منطقه، این گونه تمرینات در فضای کاملاً امن و با هماهنگی کامل شبکه یکپارچه پدافندی صورت می‌گیرد.

در همین حال رمضانعلی فردوسی- فرماندار نطنز در گفتگو با تسنیم در کاشان با بیان اینکه صدای شنیده شده در شهرستان نطنز بر اثر شلیک موشک از سامانه پدافند بوده است، اظهار داشت: این رخداد در حاشیه شهر بادرود شهرستان نطنز اتفاق افتاده است. وی با اشاره به هدف از این رخداد در شهر بادرود از توابع شهرستان نطنز افزود: این شلیک در راستای آزمایش واکنش سریع اتفاق در قبال آمادگی هرچه بیشتر افتاده است و جای هیچ گونه نگرانی نیست. فرماندار شهرستان نطنز گفت: این رخداد هیچ گونه خسارت جانی و مالی نداشته است.

بیشتر بخوانید

شنیده شدن صدای انفجار در آسمان منطقه نطنز مستند از شما چه پنهون رئیسی

اخیراً و پس از گذشت نزدیک به چهار ماه از آغاز بکار دولت آقای رئیسی و به بهانه صد روزه شدن دولت- مستندی تحت عنوان از شما چه پنهون از رسانه ملی با محوریت اقدامات و فعالیت های صد روزه دولت سیزدهم در 40 دقیقه پخش شد که مورد توجه افکار عمومی قرار گرفته است.

در این 40 دقیقه تهیه کننده تلاش کرده تا گریزی کوتاه و سریع به همه فعالیت های صد روزه رئیس جمهور در حوزه های مختلف داشته باشد.

حالا و پس از انتشار این مستند، موافقان و مخالفان در حال گمانه زنی در مورد آن در شبکه های اجتماعی هستند و از آنسو نیز برخی با جست و جوی نام این مستند در گوگل در پی یافتن اطلاعاتی بیشتر در مورد آن هستند.

بیشتر بخوانید

رییسی: واکسیناسیون از اولویت‌های دولت بود

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت فرامرز صدیقی کوهرنگ آمپول سفتریاکسون نهضت ملی مسکن کارت واکسن دیجیتال نطنز آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت فرامرز صدیقی کوهرنگ شبکه های اجتماعی کارت واکسن دیجیتال آمپول سفتریاکسون بیشتر بخوانید نهضت ملی مسکن شهرستان نطنز وزارت بهداشت تزریق آمپول مورد آن شنیده شد خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۰۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباسعلی نوبخت در نشست سراسری - وبیناری ارائه نظامنامه مردمی‌سازی و رویکرد‌های معاونت آبخیزداری، امور مراتع و بیابان؛ به طرح و بررسی رویکرد‌های این معاونت در راستای شیوه‌های نوین حکمرانی و مدیریت مشارکتی و ایفای نقش آگاهانه و مسوولانه مردم بویژه ذی‌نفعان عرصه‌های منابع طبیعی بخصوص مراتع کشور و احاله مدیریت طرح‌های منابع طبیعی به مردم در قالب ظرفیت‌های قانونی موجود پرداخت.     وی به وسعت نزدیک به ۸۳ میلیون هکتاری مراتع کشور و ظرفیت‌های آشکار و نهان آن اشاره و اظهار کرد: باید به طور دقیق مشخص شود که مراتع چه توانمندی‌هایی در زمینه حفظ ذخایر ژنتیکی، تولید علوفه و تولید گوشت قرمز و دیگر اثربخشی‌ها دارند.   نوبخت ادامه داد: با تشکیل و توسعه تعاونی‌های مرتعداری، امر مدیریت و بهره‌برداری مراتع در قالب طرح‌های مرتعداری به ذی‌نفعان حقیقی (دامداران، ساکنان و بومیان) احاله می‌شود و در این صورت است که خود مردم با انجام بذرکاری، اقدامات بیومکانیکی و بخصوص بیولوژیک، شروع به غنی‌سازی و تقویت ظرفیت مراتع می‌کنند.   وی خاطرنشان کرد: دفتر آموزش و ترویج باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مرتعداران و روستاییان فعالیت خود را از جنبه تسهیلگری افزایش دهد، همچنین دفتر روابط عمومی نیز با اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی بیشتر در زمینه توانمندسازی جوامع بهره‌بردار و زمینه‌سازی اجرای شیوه‌نامه‌ها نقش‌آفرینی کنند.   رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیریت درست عرصه‌های منابع طبیعی را مدیریت از پایین به بالا در هرم مدیریت برشمرد و با تاکید بر اجرای منطقه‌ای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌های منابع طبیعی بخصوص مرتعداری افزود: برای مردمی‌سازی درست، ما ناگزیریم برای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌ها به صورت منطقه‌ای عمل کنیم یعنی این انتظار نیست که مثلا در کل سطوح مرتع کشور به یکباره اجرا شود.   به گفته وی، امسال نیز که سال مشارکت مردم است، اگر در هر استان یک پایلوت ایجاد شود با افزایش ظرفیتی که در مراتع وجود دارد، مرتعداران تبدیل به تسهیلگر خواهند شد، بستر‌های همکاری و مشارکت‌دهی مردم در نظامنامه‌های مردمی‌سازی، لحاظ شده و فقط نیازمند عزمی جدی برای عملیاتی شدن است.   نوبخت با اشاره به عنوان "دستیار مردمی‌سازی" در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری اضافه کرد: برای مردمی‌سازی و راهبری این جلسات، ۵ کارگروه شامل کارگروه‌های آموزش و ترویج، علوم آبخیز، مالی، اطلاع‌رسانی و کارگروه اجرایی باید تشکیل شود.   وی تصریح کرد: برای مشارکت موفق مردم در بهره‌برداری و حفاظت از منابع طبیعی، توجه توأمان به سه مؤلفه طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی ضروری است و یک نگاه همه‌جانبه می‌تواند جوابگوی این مهم باشد چرا که این سه مؤلفه، لازم و ملزوم یکدیگرند و به صورت توأمان می‌توانند موفقیت در مردمی‌سازی منابع طبیعی را تضمین کنند.   بنابر این گزارش، تا انتهای سال ۱۴۰۲ و در راستای مردمی‌سازی طرح‌های منابع طبیعی در سطح کشور، ۲۰ صندوق ملی منابع طبیعی، ۱۲۰ اتحادیه استانی و ۴۲۵ تعاونی فراگیر در ۴۰۰ سامانه عرفی تشکیل شده که حدود ۱۰۰ هزار خانوار بهره‌بردار را تحت پوشش قرار می‌دهند.   گفتنی است؛ چهارمین جلسه سراسری – وبیناری تبیین سیاست‌ها، برنامه‌ها، اقدامات و عملکرد معاونت آبخیزداری، امور مراتع و بیابان با دستور کار ارائه نظامنامه مردمی‌سازی و رویکرد‌های این معاونت درخصوص جلب مشارکت مردمی و جذب سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • واگذاری قابل توجه زمین در زنجان برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟ 
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند