Web Analytics Made Easy - Statcounter

«به هیچ‌ وجه برای کسانی که واکسن متفرقه دریافت کرده باشند، کارت واکسن صادر نمی‌شود. طبق اعلام‌های مکرر وزارت بهداشت تمام واکسن‌های خارج از سیستم معاونت بهداشت این وزارتخانه دارای اعتبار نیست و تأیید نمی‌شود. بر این اساس پیشنهاد می‌شود این افراد نسبت به دریافت واکسن‌های مورد تأیید وزارت بهداشت اقدام و سپس کارت واکسن معتبر را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش روی خط رسانه های خبرگزاری برنا، روزنامه همشهری نوشت: «صدور کارت واکسن دیجیتال به زبان فارسی و انگلیسی در سامانه salamat.gov.ir آغاز شده و تمام افرادی که یک یا دو نوبت واکسن زده‌اند، می‌توانند با مراجعه به این سامانه کارت واکسن دیجیتال خود را به‌صورت رایگان دریافت کنند؛ هر چند که برخی با مراجعه به این سامانه و دریافت لینک کارت واکسن دیجیتال با مشکلاتی ازجمله تغییر نوع واکسن دریافتی، ثبت یک دوز واکسن با وجود تزریق هر دو دوز یا حتی ثبت‌نشدن اطلاعات تزریق واکسن مواجه می‌شوند. البته در این میان برخی افراد هم خارج از مراکز بهداشتی و به‌صورت غیرقانونی اقدام به دریافت واکسن کرده‌اند یا در سفرهای خارج از کشور موفق به تزریق واکسن شده‌اند و اکنون برای دریافت کارت واکسن با مشکلاتی مواجه هستند.

علی شریفی‌ زارچی، سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درباره مشکلات مطرح‌شده از سوی مردم برای دریافت این کارت‌های دیجیتال توضیحاتی را ارائه کرده است. او می‌گوید: «چنانچه افراد هنگام مراجعه و ثبت‌ نام در سامانه برای دریافت کارت واکسن با مشکلاتی ازجمله تغییر برند واکسن یا ثبت‌نشدن تاریخ هر دوز تزریق واکسن مواجه شدند، بهترین اقدام مراجعه به همان پایگاه تزریق واکسن و گزارش خطا به آن مرکز است ‌که در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به تغییر اطلاعات آنها اقدام کنند. البته در صورتی که پایگاه واکسیناسیون به هر دلیلی دیگر وجود نداشته یا تعطیل شده باشد افراد می‌توانند در همان سامانه salamat.gov.ir در بخش گزارش خطا در کارت واکسن دیجیتال، درخواست خود را مبنی بر خطای رخ‌داده در صدور کارت واکسن ثبت کنند.»

به‌ گفته شریفی‌ زارچی در این بخش افراد باید نسبت به بارگذاری کارت مقوایی واکسن صادره و مهرشده از سوی مرکز واکسیناسیون و توضیح نوع خطای رخ‌داده، اقدام کنند و در دو هفته اطلاعات آنها راستی‌آزمایی و تصحیح خواهد شد و نتیجه این اصلاحات به شماره تلفن درخواست‌کننده ارسال می‌شود. این مسئول با بیان این که برای دریافت کارت دیجیتال باید شماره تلفن به نام خود فرد و کد ملی او باشد، توضیح می‌دهد: «برای افراد زیر ۱۸سال چنین ضرورتی نداریم اما افراد بالای ۱۸سال باید برای دریافت لینک کارت دیجیتال، شماره تلفنی به نام خودشان داشته باشند. این افراد می‌توانند در صورت نداشتن خط تلفن به نام خودشان‌ با مراجعه به مراکز خدمات پیشخوان دولت نسبت به ثبت شماره تلفن‌ به نام خودشان اقدام کنند. البته در صورتی که چنین شرایطی برای افراد مهیا نباشد، امکان ارسال کارت دیجیتال واکسن تنها به همان شماره تلفنی که زمان تزریق در مراکز بهداشتی اعلام شده، وجود دارد و افراد با هر شماره متفرقه‌ای نمی‌توانند نسبت به دریافت کارت واکسن اقدام کنند.»

به‌ گفته سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، پیامک ارسال‌شده به تلفن افراد حاوی لینکی است که امکان دسترسی به QRcode واکسن را برای افراد مهیا می‌کند و دارای اعتبار برای دریافت خدماتی است که در آینده منوط به واکسن‌زدن خواهند شد.

این مسئول همچنین درباره مشکل افرادی که خارج از سیستم وزارت بهداشت و به‌صورت غیرقانونی اقدام به دریافت واکسن کرده یا در خارج از کشور واکسن دریافت کرده‌اند، توضیح می‌دهد: «به هیچ‌و جه برای کسانی که واکسن متفرقه دریافت کرده باشند، کارت واکسن صادر نمی‌شود. طبق اعلام‌های مکرر وزارت بهداشت تمام واکسن‌های خارج از سیستم معاونت بهداشت این وزارتخانه دارای اعتبار نیست و تأیید نمی‌شود. بر این اساس پیشنهاد می‌شود این افراد نسبت به دریافت واکسن‌های مورد تأیید وزارت بهداشت اقدام و سپس کارت واکسن معتبر را دریافت کنند.

اما افرادی که در خارج از کشور واکسن دریافت کرده‌اند، قطعا کارت واکسن دارند و تاریخ سفرشان هم در پاسپورت آنها درج شده است. این افراد می‌توانند با مراجعه به معاونت بهداشت‌های هر شهر فرمی را که در اختیارشان گذاشته می‌شود، پر کنند و با راستی‌آزمایی کارت واکسن خارجی و زمان سفرشان، کارت واکسن دیجیتال داخلی برای آنها صادر خواهد شد.»

شریفی‌زارچی همچنین درباره زمان حذف محدودیت‌های اجتماعی برای افرادی که هر دو دوز واکسن خود را دریافت کرده‌اند هم بیان می‌کند: «هم‌اکنون کارت واکسن دیجیتال به‌ منظور رفع خطا و مشکلات احتمالی در حال صادرشدن است و پس از دستورالعمل ستاد ملی کرونا و معاونت بهداشت درباره محدودشدن یا عرضه خدمات با وجود واکسیناسیون، اطلاعات کامل در اختیار هموطنان قرار خواهد گرفت. در حال حاضر قرار است مشاغلی ازجمله پاساژها، باشگاه‌های ورزشی، موزه‌ها و مراکز فرهنگی بنا بر تعاریف معاونت بهداشت برای افرادی که واکسن دریافت کرده‌اند، بازگشایی شود. همچنین برخی محدودیت‌ها در زمینه مسافرت، حضور در اماکن آموزشی، ورزشی، محدودیت‌های مشاغل و اصناف به‌زودی برای دارندگان کارت واکسن دیجیتال فارسی برداشته می‌شود.»

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کارت واکسن کارت واکسن دیجیتال دریافت واکسن دریافت کرده اند معاونت بهداشت وزارت بهداشت واکسن دریافت برای دریافت دریافت کارت تزریق واکسن اقدام کنند برای افراد شماره تلفن نام خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۲۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی و دردسر‌های بعدش!
  • هشدار به دارندگان گواهینامه رانندگی؛ خرید و فروش نکنید!
  • ستاره گلزن استقلال در خطر محرومیت
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • ماجرای فروش گواهینامه‌؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • تصادف منجر به فوت با گواهینامه جعلی قتل عمد محسوب می‌شود؟
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی/ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • همه چیز درباره رمز کارت سوخت